Nem lesz lineáris a Dark Souls 2

Bármelyik területre bemehetünk és a küldetéseket tetszőleges sorrendben végezhetjük el.

Nem lesz lineáris a Dark Souls 2

Yui Tanimura, a Dark Souls 2 rendezője elmondta, hogy a nyitott világ több szabadságot ad majd nekünk, mint ami az eredeti játékban volt, ugyanis bármilyen területre beléphetünk, ha elég merésznek érezzük hozzá magunkat, még olyan pályákra is, melyek jóval a szintünk felett vannak. Az más dolog, hogy valószínűleg váratlanul és jó gyorsan elhalálozunk majd, de a szabadság a lényeg. A küldetéseket és feladatokat sem kell már többé kötött sorrendben végrehajtanunk.

A Digital Spy-nak adott interjújában a rendező a következőket mondta: "Tudjuk, hogy a Dark Souls 1-ben megvolt a dolgok sorrendje, pl. harangok kongatása, vagy az Anor Landóba való elmenetel, ami nem feltétlenül rossz dolog. A Dark Souls 2-ben több szabadságot adunk, és a dolgokat nem feltétlenül kell egy bizonyos sorrendben végrehajtani. Reméljük, hogyha a játékos elég keményen próbálkozik, és elég elszánt, akkor akár egyenesen a játék közepébe is belevághat, attól függően, hogy mennyire bátor."

Tanimura azt is elmondta, hogy bár a történet ismét akörül bonyolódik, hogy megszabaduljunk egy átoktól, a sztori minden eddiginél érdekesebben fog alakulni. "Nem kell egy adott szálat követni, mert az minden játékos számára egyedi lesz. Ez egy érdekes része lesz a játéknak, amit a játékosok jobban élvezhetnek, mint a Dark Souls 1-et."

Tanimura letette a nagyesküt, hogy ezúttal sokkal jobban oda fognak figyelni a PC-s kiadásra is, mert az előző finoman szólva is sok kívánnivalót hagyott maga után.

Az alábbi videóban a kasztok közül a két kardot forgató Dual Swordsman munkásságával ismerkedhetünk meg. A Dark Souls 2 2014 márciusában fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward