Nem lesz kampány a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft megerősítette, hogy nem lesz egyjátékos kampány a játékban.

Nem lesz kampány a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft ma hivatalosan is megerősítette, hogy sajnálatos módon kimarad az egyjátékos kampány a Rainbow Six: Siege-ből. A hír sokak számára csalódás lehet, hiszen a Rainbow Six-játékok jellemzően izgalmas kampányokat vonultattak fel, melyek sokszor még kooperatív módban is játszhatóak voltak - ebből a szempontból például a Rainbow Six: Vegas 2 kiemelkedően jól teljesített. Ezekben a játékos igazi terrorelhárítónak érezhette magát, hiszen fontos volt megtervezni a taktikát a pályákon, és okosan megtisztítani az egyes helyiségeket.

Scott Mitchell, a Rainbow Six: Siege művészeti vezetője elmondta, ezúttal az egyjátékos rész leszűkül a bevezető gyakorlásra, ahol elsajátíthatjuk a játék alapjait. Ezt követően azonban ha egyedül szeretnénk nyomulni, akkor azt a Terrohunt módban tehetjük meg, ahol a társainkat és az ellenfeleket is irányíthatja a mesterséges intelligencia - persze amennyiben vannak online barátaink, ők becsatlakozhatnak mellénk. Ez tehát megoldja a kooperatív módot is, ugyanakkor teljesen más élményt ad majd, hiszen a kis pályákon az ellenfél pontosan tudja, hogy a másik csapat jön.

Mitchell ugyanakkor megerősítette, hogy ebben a módban is megkapunk mindent, amit a sima PvP multiplayer során megkapnánk, így tehát itt is fejlődhetünk, és kinyithatjuk a különböző típusú ügynököket. Ezzel együtt Mitchell arra számít, hogy ezt a módot leginkább gyakorlásra használják majd a játékosok, hiszen itt lehet könnyen megtanulni a különböző ügynökök és azok eszközeinek működését, és kiismerni a pályákat - utána azonban már a fejlesztők szerint mindenki inkább a PvP felé veszi majd az irányt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward