Nem lesz IllumiRoom Xbox One-ra

A Microsoft által bemutatott IllumiRoom egy Kinectre építő egyedi projektor technológiát takar, amit a cég már demózott is korábban.

Nem lesz IllumiRoom Xbox One-ra

A Microsoft által bemutatott IllumiRoom egy Kinectre építő egyedi projektor technológiát takar, amit a cég már demózott is korábban. Mint kiderült, ami életképes a kísérletező mérnökök játszóterén a laborokban, az már kevésbé az a gazdasági életben. Sajnos az IllumiRoom egészen biztosan nem jön ki Xbox One-hoz, mert egyszerűen túl drága lenne azt a nappalinkba installálni.

Az Xbox One termék menedzser Albert Penello a következőket nyilatkozta az Ausgamers-nek a PAX-on:

"Nagyon izgalmas technológia, de a felhasználóknak projektorokat és egyebeket kellene hozzá venniük. Tényleg szuper az egész, ha a laborban vagy és a Microsoft pénzét költve felállítasz egy ilyet ott, de..."

"Mérlegeltük a dolgot, de az átlagfelhasználó nem tud több ezer dollárt kifizetni egy ilyenért."

Nagyon sok játékost nyűgözött le az MS a korábbi bemutatóval, így a hobbijukra akár nagyobb összegeket is áldozni hajlandó halandók minden bizonnyal csalódottan fogadják majd a hírt, hogy csak álom marad az IllumiRoom.

Amint azt az alanti videóban is láthatjátok, a mutatványhoz az kell, hogy a dohányzóasztalra kirakjatok egy projektort, ami aztán körbeveszi a tévéteket különböző fényekkel, jelentősen kitágítva a játékteret. A Kinect beszkenneli a szobafalat, hogy tökéletesen illeszthesse a képet a környezethez. Többféle trükköt is tud az IllumiRoom, nem csak szigorú értelembe véve nagyobbra venni a képet, de inkább nézzétek meg a szemléltető videót, egyszerűbb, mint körbeírni mit tud(ott volna) a játékszer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward