Nem lesz Fallout Indiában

Pórul jártak az indiai gamerek, ugyanis a Fallout 3 nem fog megjelenni országukban a Microsoft bejelentése szerint.

Nem lesz Fallout Indiában

Pórul jártak az indiai gamerek, ugyanis a Fallout 3 nem fog megjelenni országukban a Microsoft bejelentése szerint. Az oly nagyon várt akció RPG eredeti terv szerint ott is megjelent volna október 28.-án Xbox 360-ra, ám az ország "kulturális érzékenysége" miatt inkább kimarad a poszt apokaliptikus kalandból.

A gamingindians.com-on közöltek szerint a Microsoft a következőket jelentette ki: "A Microsoft minden erőfeszítést megtesz, hogy a legjobb játékokat hozza el az indiai felhasználóknak egy időben azok nemzetközi megjelenésével. Viszont India kulturális érzékenysége folytán, most azt a komoly üzleti döntést hozta, hogy nem viszi be Indiába a Fallout 3-mat."

A Gamingidians viszont más indokokat is lát a döntés mögött, miszerint a visszavonásban szerepet játszott, hogy az országban nem megfelelő a disztribúció és a viszonteladók (kisker) igen magas árakat szabnak a játéknak. Persze a fő indok a "kulturális érzékenység". Arra is rámutatnak, hogy olyan játékokat is beengedtek már az országba mint a Postal és a GTA, amikben szintén kevés a virágos kert és a parfüm.

A Bethesda a történtekre nem reagált.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward