Nem lesz co-op és multiplayer a Dragon Age-ben

A BioWare-es fejeseknek, Greg Zeschuknak és Ray Muzykának nincsenek multit vagy co-op-ot érintő terveik a Dragon Age: Oringinsel kapcsolatban. Úgy érezték, hogy így sokkal inkább el tudják mélyíteni a karaktereket és a játékélményt. Igazából nincs is ezzel gond, ha az ember minden áron online akar RPG-zni arra ott van a megszámlálhatatlanul sok MMORPG. A single-player egy egészen más világ.

Nem lesz co-op és multiplayer a Dragon Age-ben

A BioWare-es fejeseknek, Greg Zeschuknak és Ray Muzykának nincsenek multit vagy co-op-ot érintő terveik a Dragon Age: Oringins-szel kapcsolatban. Úgy érezték, hogy így sokkal inkább el tudják mélyíteni a karaktereket és a játékélményt. Igazából nincs is ezzel gond, ha az ember minden áron online akar RPG-zni arra ott van a megszámlálhatatlanul sok MMORPG. A single-player egy egészen más világ.

"Természetesen lesz közösségi élete is a játéknak. Tudjuk, hogy az egész világ össze van kötve, és hogy ez milyen fontos. Igyekeztük ezt a lehető legjobban beleépíteni a játékba. Regeteg letölthető tartalom van tervben és egy UGC tool is (User Generated Content), amit PC-re mindenképp kiadunk, de ha lehetséges, akkor konzolokra is. Achievement rendszer is lesz kialakítva minden platformra." - nyilatkozta Doctor Ray.

Mint tudjuk a Dragon Age: Origins PC verziójának megjelenését eltolták, így majd egyszerre jelenik meg mindhárom platformon (PC, PS3, Xbox 360) ősszel. Így több idő jut a marketingre és hogy még egy kicsit polírozzanak a desktop verzión. (Vajon mennyibe került a konzolgyárosoknak, hogy egész véletlen elcsússzanak a PC-s fejlesztéssel? :) )

No nem baj, csak legyen jó. Reméljük Doctor Greg és Doctor Ray visszahozza megint az igazi tradicionális RPG fílinget, amilyet a jó öreg Baldur's Gate-nél és Icewind Dale-nél is éreztünk...

"A Dragon Age egy új szintre hozza azt amit a múltban alkottunk a BG-vel és a Neverwinter Nights-al, igyekeztük összevágni belőlük a legjobb dolgokat és beintegrálni a DAO-ba. Nagyon izgalmas egyveleg lett."

A BioWare jelenlegi 3 ismert projektje a DAO, a Mass Effect 2 és a Star Wars: The Old Republic. A fejlesztők ígérete szerint hamarosan hallat majd magáról mind a három csapat és talán bejelentik a titkos projektet is, ami elmondásuk szerint mind a három fentitől eltér.

GDC-s Dragon Age bemutató (a két doktorral):

                           

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward