Nem jön PC-re a Call of Duty: Infinite Warfare bétája

Viszont legalább a felújított Call of Duty 4 az összes eredeti multiplayer pályát tartalmazza majd.

Nem jön PC-re a Call of Duty: Infinite Warfare bétája

Úgy tűnik, nem a Titanfall 2 lesz az egyetlen, aminek bétatesztjéből kimaradnak majd a PC-s játékosok, az Activision ugyanis bejelentette, hogy a Call of Duty: Infinite Warfare tesztelése is csak PS4-en és Xbox One-on lesz elérhető.

A bétatesztbe először az előrendelők kapcsolódhatnak majd be PS4-en, mégpedig október 14-én, és őket követik az Xbox One-os játékosok. Az Activision azt ígérte, hogy a teszt Xbox One-on is elérhető lesz legalább három napig.

Mivel a Call of Duty tavaly csapatot váltott, és most már inkább a PlayStationhöz kötődik, a Sony konzoljának tulajdonosai további ajándékot is kapnak: ingyenesen elérhetővé válik nekik a Jackal Assault nevű kiegészítő, amit kifejezetten a PSVR-hoz készített az Infinity Ward.

Minden pályát tartalmaz majd a Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Akik amiatt aggódtak, hogy az Infinity Wars (bizonyos kiadásai) mellé járó felújított Call of Duty: Modern Warfare csak kampányt, és néhány közönségkedvenc többjátékos pályát taralmaz majd, azok most megnyugodhatnak.

Az Actvision ügyvezetője, Eric Hirshberg bejelentette, hogy a mára már klasszikusnak nevezhető játék remastered kiadásában benne lesz mind a 16 eredeti multiplayer térkép. Kiderült ezen kívül, hogy az egyjátékos kampányt már október 5-től tolhatják a PlayStation 4-es előrendelők, míg mindenki másnak meg kell várnia az Infinite Warfare végleges megjelenését november 4-én.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward