Nem fut jól a Homefront: The Revolution

Konzolokon borzalmasan teljesít a játék, a fejlesztők is elismerik, hogy ez így nem az igazi.

Nem fut jól a Homefront: The Revolution

A Homefront: The Revolution már a bétateszt alatt is borzalmasan futott a konzolokon, és úgy látszik, hogy ez nem változott meg a végleges verzióra sem. A Digital Foundry elemzése szerint a játék rendszeresen leesik 15-16 fps környékére, de amikor éppen nem ilyen vészes a helyzet, akkor is inkább 24-25 fps környékén tanyázik, szemben a megcélzott 30 fps-sel.

A játék 1600x900-as felbontásban fut Xbox One-on, és 1920x1080-ban PS4-en. A Digital Foundry elemzése azt mutatja, hogy ennek köszönhetően a Microsoft konzolja átlagosan 2-3 fps teljesítménybeli előnyt szerez a PS4-gyel szemben, utóbbi azonban nyilván jobb képminőséget produkál.

Mindez persze nem javít azon a tényen, hogy a Homefront: The Revolution tulajdonképpen mindkét konzolon közel játszhatatlan, így jelenleg (megfelelő gép mellett) a PC-s verzió ajánlható - legalábbis teljesítmény szempontjából, mert hogy maga a játék milyen, az majd hamarosan kiderül a teszünkből.

A fejlesztő Deep Silver Dambuster Studios közösségi menedzsere, Craig Turner egy hivatalos blogposztban is elismerte a teljesítménybeli problémákat. "Tisztában vagyunk vele, hogy a játék teljesítménye jelenleg nem olyan, amilyennek szeretnénk. További javításokon dolgozunk ennek az orvoslására".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward