Nem fizet a biztosító a No Man's Sky fejlesztőinek

Elöntötte az árvíz a stúdiót, a biztosító nem fizet, de a fejlesztők optimisták.

Nem fizet a biztosító a No Man's Sky fejlesztőinek

A Joe Danger és a decemberben a VGX-en bemutatott, és sokunk tetszését elnyert No Man's Sky fejlesztőinek irodáit karácsonykor elöntötte a decemberi zivatarok miatt keletkezett árvíz az angliai Guildfordban. "A Hello Gamest teljesen elárasztotta a víz. Nagyjából minden megsemmisült, ami az irodában volt" - írták a fejlesztők Twitteren karácsonykor.

A megáradt folyóból érkező víz olyan magas volt, hogy az ablakokon keresztül áramlott befelé, és a csapat rengeteg felszerelését elvesztette: laptopokat, asztali PC-ket, egy "mega PC-t", a retro konzol gyűjteményüket és egy falat is. Odaveszett híres heverőjük is, amely hat országot megjárt és négy játék konferencián is részt vett - a fejlesztők elmondták, hogy nem érdemes miatta szomorkodni mert szép, hosszú és teljes életet élt. De ami a legrosszabb, kiderült, hogy a biztosító nem téríti meg az árvízkárokat, mivel az épület árvízveszélynek kitett területen volt. "ROSSZ HÍREK! Volt egy röhejes beszélgetésünk a biztosítónkkal tegnap" - írták a csapat tagjai Twitteren. "Az apróbetűs részben szerepel, hogy árvízveszélynek kitett zónában a biztosítás nem fedezi az árvízkárokat :( "

A csapat a történtek ellenére is megtartotta pozitív hozzáállását, rámutattak, hogy az épületben lakókkal ellentétben, akik az otthonaikat vesztették el nekik legalább volt hová hazamenniük. A jövővel kapcsolatban is bizakodóak, bár a No Man's Sky fejlesztését egy darabig biztosan hátráltatni fogja, hogy új helyet kell találniuk és új felszerelést kell beszerezniük. A játékról szerencsére több helyen is tartottak mentéseket, így az anyagok közül semmi sem veszett el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward