Need for Speed Undercover: új online játék mód

A Cops and Robbers (Zsaruk és Rablók) mód új színt hoz az online multiplayer játékélménybe.

Need for Speed Undercover: új online játék mód

A Black Box (az egyik EA stúdió) lerántotta a leplet a Need for Speed Undercover multiplayer módjairól, beleértve az új Cops and Robbers-t is.

Ez egy csapatjátékos mód, ahol a játékosok két, négyfős team-et alkotnak. A Rabló team célja, hogy felszedjenek egy csomagot és elvigyék a cél állomásra (drop-off point) míg a Zsaru csapat feladata az, hogy ezt megakadályozza. Minden játék 2 körből áll, ahol a csapatok váltják egymást (egyik körben A csapat a Rabló, a másikban B). A többi (Sprint és Circuit) multiplayer módban is megcsillogtathatják a vezetői készségüket a játékosok, maximum 8-an egy menetben.

"A rendőr üldözés egy jelentős része az Undercovernek, így ezt a multiplayer módban is megtalálhatjuk" - mondta Bill Harrison a Black Box vezető producere. "A Zsaru és Rabló mód rendkívül izgalmas, adrenalin fokozó csata, ahogy a játékosok a Heroic Driving Engine-t használják, hogy leszállítsák az árut, vagy éppen ezt megakadályozzák."

A Need For Speed zenéje is figyelemre méltó, a több mint 30 számot tartalmazó változatos soundtrack, olyan előadókat szólaltat meg mint a The Prodigy és Tricky and Justice. Aki bele akar kicsit hallgatni, klikk ide.

A Need for Speed Undercoverben megvan tehát minden, amire csak vágyhatunk, autópályás versenyzés, üldözhetjük riválisainkat miközben igyekszünk elkerülni a rendőröket, akik közben próbálják lekapcsolni a Nemzetközi Bűnszövetkezeteket és ehhez minden módszert bevetnek, beleértve minket is. Egyetlen kapcsoltunk a rendőrökkel nem más, mint a csinos Chase Linh (aka Maggie Q).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward