National Geographic Games

A sárga keretes magazinról és lélegzetelállító természet és dokumentumfilmjeiről híres National Geographic beszáll a videojáték iparba.

National Geographic Games

A sárga keretes magazinról és lélegzetelállító természet és dokumentumfilmjeiről híres National Geographic beszáll a videojáték iparba. Vesznek egy kis lélegzetet miután már elég méhecskére szereltek mini rádiót és kellőképp tájékoztattak mindenkit akit tudtak a környezeti veszélyekről, problémákról és most leülnek inkább tárgyalni a nagyobb játék kiadókkal.

A nem túl meglepő módon National Geographic Games névre keresztelt divízió olyan játékokat akar majd készíteni minden platformra (PC-re és konzolokra) amikben nevelő célzat is van. Már néhány próbálkozás napvilágot is látott, így például a "Herod's Lost Tomb" iPhone-ra és a Namco Bandai féle "National Geographic: Panda" Nintendo DS-re. A Sony-val pedig már dolgoznak a "National Geographic: Africa"-n, valamint tervben vannak olyan projectek, mint "Rain Forest" (Esőerdő) és a "Greencity" (Zöldváros).

A játékaikat úgy írják le, hogy "Szórakozás tartalommal", ugyanakkor Paul Levine (NG ügyvezető) azt is hozzátette, hogy iskolákban biztos nem fogják használni ezeket a szoftvereket, mert "Elsősorban játékok lesznek" - mondta.

Nos, ahogy a Pandát elnézzük, rögtön megértjük mire célzott...

Cuki, nem?... :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward