Nagyvállalati szintű e-számla kkv-knak

Nagyvállalati szintű e-számla kkv-knak

Akár a legkisebb vállalkozások számára is elérhetővé válik az elektronikus számlák kibocsátása és befogadása, valamint a dokumentumok elektronikus hitelesítése és archiválása. Legalábbis ezt ígéri az ügyviteli és vállalatirányítási rendszereket fejlesztő Számadó és az elektronikus hitelesítések vezető magyarországi szolgáltatója, a NetLock közös fejlesztése. Az együttműködő felek egy évvel ezelőtt megkezdett közös munkájának az volt a célja, hogy a nagyvállalati rendszerekben már elérhető elektronikus funkciókat a magyarországi kkv-knak is biztosítsák.

A fejlesztés során a Számadó a NetLock MELASZ-Ready 2.0 tanúsítvánnyal rendelkező programozói függvénykönyvtára segítségével kriptográfiai képességet integrált a rendszereibe, mind minősített, mind nem minősített (fokozott biztonságú) szinten. Az együttműködésnek köszönhetően a több hónapos fejlesztés eredményeként a Számadó ügyviteli és vállalatirányítási rendszerei képessé váltak bármilyen elektronikusan hitelesített adat fogadására és kibocsátására.

A fejlesztéseknél elsősorban elektronikus számlák kibocsátására, valamint a dokumentumkezelőben az elektronikus hitelesítéssel ellátott céges levelezések kezelésére fokuszáltak. Az ingyenes programok kivételével a Számadó minden ügyviteli és vállalatirányítási termékébe integrálta az elektronikus számla kezelését. A NetLock és a Számadó erre az évre közös akciót is hirdet, melynek keretében az új felhasználók húszszázalékos kedvezményes áron juthatnak hozzá a Számadó elektronikus számlázásra is képes számlázószoftvereihez, valamint az alkalmazásukhoz szükséges NetLock-tanúsítványokhoz - olvasható a két társaság közös közleményében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward