Nagyon messze még az új Tomb Raider megjelenése

Csak jövőre ismerkedhetünk meg közelebbről az új Lara Crofttal.

Nagyon messze még az új Tomb Raider megjelenése

Az Eidos hivatalos fórumán jelentették be a szomorú hírt, hogy a tervezett idei megjelenés helyett csak jövőre lehet részünk a megújult Lara Croft ifjúkori kalandjaiban. Darrell Gallagher, a Crystal Dynamics főnöke a következő üzenetet írta a rajongóknak:

"Amikor a Crystal Dynamics belekezdett a Tomb Raider sorozat megújításába, két cél lebegett a szemünk előtt. Az első, hogy egy olyan modern Tomb Raidert készítsünk, amellyel meglephetjük és fellelkesíthetjük a játékosokat. A második, hogy karrierünk legjobb játékát készítsük el, olyasmit, amire igazán büszkék lehetünk. Meggyőződésünk, hogy játékunk valóban különleges, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek.

A legfontosabb, hogy minőségi játékot adjunk ki a kezeink közül, ezért úgy döntöttünk, hogy a játék megjelenését pár hónappal későbbre halasztjuk: 2012 ősze helyett 2013 első negyedévében fog megjelenni.

Olyasmiken dolgozunk, amik a Tomb Raider sorozatban újdonságnak számítanak, és az extra fejlesztési idő lehetővé teszi számunkra, hogy elvégezzük az utolsó simításokat a játékon, és olyan állapotban adhassuk ki, amit a rajongók megérdemelnek.

Meggyőződésünk, hogy helyesen döntöttünk, és garantálom, hogy megéri majd a várakozás. A játék fantasztikusan néz ki, és már alig várjuk, hogy pár hét múlva az E3-on mindenkinek bemutathassuk."

Kapcsolódó cikkeink.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward