Nagyobb pályákkal jön a Titanfall 2

Ráadásul újdonságként jön a grappling hook is amellé, hogy a titánok közelharci fegyvereket kapnak.

Nagyobb pályákkal jön a Titanfall 2

Néhány órával ezelőtt a Redditen tűnt fel egy felhasználó, aki azt állítja magáról, hogy közel áll a Respawn csapatához, és rendelkezik néhány információval a Titanfall 2-ről. Hogy bizonyítsa állításait, még egy artworköt is posztolt, ami egyébként tökéletesen kiegészíti ugyanezt a képet, ami viszont a hivatalos oldalon csak egy részletében látható.

A forrás szerint a Titanfall 2 egyik legnagyobb újdonsága a grappling hook bevezetése lesz, amit többféle módon is használhatunk a Respawn tervei szerint. Akár még távolabbról is bejuthatunk a titánunkba a segítségével, de bevethetjük a parkour-mozdulatok átkötésére, nagyobb távolságok áthidalására is, valamint az ellenfeleket is elkaphatjuk a segítségével a levegőben.

A grappling hook bevezetése azért is tűnik logikusnak, mert a forrás szerint a Titanfall 2 pályái jóval nagyobbak lesznek, mint az első részben tapasztaltak, így tehát nagyobb távolságokat is kell megtennünk. A Respawn ezúttal nem kényszerül spórolásra: míg az első Titanfallnak valahogy bele kellett férnie az Xbox 360 akkor már csekélynek mondható memóriájába, addig a folytatás már csak az új konzolokra és PC-re készül.

Végül pedig a forrás szerint a megjelenés hónapja október lesz - ami egyébként azt jelentené, hogy a Battlefield 1-gyel ugyanabban a hónapban érkeznek. Korábban az Electronic Arts csak annyit mondott, hogy október 1. és december 31. között kell számítani a játékra.

Azt pedig ugyebár a bemutatkozó kedvcsináló előzetesből megtudtuk, hogy a titánok rendelkezni fognak kardokkal, illetve közelharci fegyverekkel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward