Nagy X Rebirth frissítés érkezett

A fejlesztők elnézést kértek az ambíciózus űrszimulátor rázós indulása miatt, és rohamtempóban adják ki a frissítéseket.

Nagy X Rebirth frissítés érkezett

Bernd Lehahn, az Egosoft főnöke lemondta, hogy az X Rebirth űrszimulátorhoz kiadtak egy szép nagy új frissítést, és körvonalazta a játékkal kapcsolatos jövőbeli terveiket is. A játék fejlesztői már a megjelenés után nem sokkal elnézést kértek a játék állapota miatt, és most rohamléptekkel igyekeznek helyrehozni annak hibáit.

Ennek a kezdeményeznek a részeként most kiadták az 1.25-ös tapaszt, melynek köszönhetően a smalltalk mini játékban már nem véletlenszerű jutalmakat kapunk, hanem választhatunk a kínálatból. Az űrállomásokon ügynököket bérelhetünk fel, akik tájékoztatnak minket az állomás legfrissebb üzleti ajánlatairól. Az űrállomás infó menüjében tekinthetjük meg a különböző űrállomások ajánlatait. Felújították a célpontok befogását is, így lesz egy másodlagos módja is a célpontok meghatározásának. A befogott célpontok között típus és távolság alapján is válthatunk. Az alábbi videó segítségével részletes tájékoztatást kapunk a többi újdonságról is.

A jövőbeli frissítések között szerepel a Steam Workshop integráció, a javított joystick és egyéb bevételi eszköz támogatás, a javított menük és a 64 bites exe támogatás is. A fejlesztők azon is dolgoznak, hogy az NPC-kel való kommunikáció az űrből is megvalósítható legyen, eddig ugyanis minden feladat után le kellett szállni az állomásokra, ami a gyakran ismétlődő feladatoknál különösen fárasztó volt. Az űrsztrádákat is átdolgozzák, a fejlesztők olyan játékmenetet terveznek rájuk, ami radikálisan eltér az eddigitől.

A tapasz tartalmáról és a változásokról részletesebben a fejlesztők fórumán tájékozódhattok, az X Rebirthről készült részletes elemzésünket pedig itt olvashatjátok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward