Nagy tervek, avagy a Brink trilógia

Igaz még meg sem jelent az első rész, de a brit shooter szaki Splash Damage már tervbe vette a címben nevezett sci-fi FPS második és harmadik folytatását is. A Brink 1 megjelenése jövő tavaszra van kiírva.

Nagy tervek, avagy a Brink trilógia

Igaz még meg sem jelent az első rész, de a brit shooter szaki Splash Damage már tervbe vette a címben nevezett sci-fi FPS második és harmadik folytatását is. A Brink megjelenése jövő tavaszra van kiírva.

Nagyon magabiztos a stúdió az első saját produktuma kapcsán, az SD eddig az id-nek készített Enemy Territory szériáról volt ismert. A kreatív főnök Richard Ham a következőket nyilatkozta: "A franchise egy újabb mérföldkő lesz, amihez a játékosok majd újra és újra vissza akarnak térni. Várni fogják a Brink második és harmadik részét is, amikkel nekünk már nagy terveink vannak."

"Próbálunk olyan multiplayer játékot kialakítani, ami szélesebb köröket vonz, és olyan játékosok számára is élvezhetővé teszi azt, akik eddig még csak egy próbára se méltatták többjátékos módot. - tette hozzá. Magyarán aki eddig félt, hogy túl kevés a multihoz, mert belépés után másfél másodperccel megkapta, hogy "Boom, headshot!", az is kap játékteret. "Mégis milyen gyakran fizetsz egy olyan szórakoztatási formáért, amitől rosszul érzed magad?"

Ham tisztában van vele, hogy nehéz egy új IP-t az útjára engedni olyan titánok közt mint a COD vagy a Halo. "A játékosok sok pénzt tesznek le az asztalra, tudni akarják, hogy mibe ugranak bele." Azért ő bízik abban, hogy hajlandóak adni egy esélyt. A játék minden szempontból megváltoztatja egy shooter játék alapvető fílingjét. Vonatkozik ez a mély háttértörténetre és a pergős akciórészekre is...

Lehetséges lesz kétcsapatos co-op-ot játszani (maximum 8-8 játékossal), a Splash Damage szerint a Brink a Left 4 Dead evolúciós vonal következő lépcsőfokát fogja képviselni. Akik a GamesCom-on kipróbálták elég pozitívan véleményezték, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

A Brink jövő tavasszal érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward