Nagy Dragon Age: Inquisition tapasz érkezik

Főként a stabilitással kapcsolatos problémákat javítja az új patch, a PC-s irányítás javítása a következővel várható.

Nagy Dragon Age: Inquisition tapasz érkezik

A BioWare ma adja ki a Dragon Age: Inquisiton második hibajavító csomagját, amely számos problémát megold és a növeli a játék stabilitását is. Részletes elemzésünkben, melyet itt olvashattok Magrathea beszámolt azokról a technikai és egyéb problémákról, melyek a játékot érintik, nos ez a tapasz ezek egy részét is megpróbálja helyre rakni, ugyanakkor vannak olyan fontos javítások, melyek későbbre maradtak, mint pl. a PC-s egeres, billentyűzetes irányítás.

A patch egyelőre csak a PC-s, PlayStation 3-as, PlayStation 4-es és Xbox 360-as verziókhoz érkezik, a fejlesztők dolgoznak azon, hogy Xbox One-ra is minél hamarabb kijöhessen.

Nézzük, miket is javít a tapasz:

Stabilitás: Különböző lefagyások, audió/hang hibák és egyéb stabilitási gondok.

Játékmenet: Beszélgetések, küldetések, a történettel kapcsolatos állapotok, harc, kezelőfelület, kamera, irányítás, MI útkeresés (ellenfelek és követők), exploitok, radar, keresés.

Multiplayer: A fent felsoroltakon kívül javítások az animációk, játékmód bugok, statisztikák és stabilitás terén.

PC: számos irányításbeli és kezelőfelülettel kapcsolatos javítás, Mantle teljesítmény javítása, grafikai hibák javítása.

A fejlesztők tervei között számos további javítás szerepel, többek között annak a párbeszédeket érintő bugnak a kiirtása, ami miatt a partitagok egy idő után már nem beszélgetnek egymással útközben, mint korábban, ill. a már említett PC-s irányítás, melynek kijavítása felé már megtették az első lépéseket. A BioWare fórumán már több mint 200 oldalasra nőtt a hibákkal kapcsolatos téma, Scylla Costa, a játék producere erre reagálva a blogon a következőket írta:

"A Dragon Age: Inquisition igen masszív játék, voltak dolgok, amelyekkel a csapat az indulásra készen akart lenni, de egyszerűen kifutottunk az időből. El fogjuk készíteni ezeket a részeket is, és idővel bekerülnek a játékba, mert szeretjük DAI játékosainkat. A multiplayer is rendszeres frissítéseket fog kapni."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward