MW2: Special Ops, nyílt béta?

A GamesCom-on bemutatásra került az új Special Ops játékmód. Az Infinity Ward közösségi menedzserének elmondása szerint megvan rá az esély, hogy valamikor lesz egy nyílt Modern Warfare 2 bétateszt. Mint azt már korábban is elmondták, a játék multiplayer része az első naptól kezdve fókuszban áll.

MW2: Special Ops, nyílt béta?

A GamesCom-on bemutatásra került az új Special Ops játékmód. Az Infinity Ward közösségi menedzserének elmondása szerint megvan rá az esély, hogy valamikor lesz egy nyílt Modern Warfare 2 bétateszt is. Mint azt már korábban is elmondták, a játék multiplayer része az első naptól kezdve fókuszban áll.

"Ahogy azt már sokszor elmondtam, nem lesz nyílt béta, hacsak nem mondjuk másképp" - magyarázta Robert Bowling a blogján. "Még mindig ugyanez a helyzet. Sosem mondanánk olyat, hogy 'Biztos, hogy nem lesz béta', ez nem a mi módszerünk. Majd csinálunk egyet, ha szükségét érezzük, természetesen nyitva áll a lehetősége."

Magyarán mondva hagynak minket reménykedni és közben szépeket súgnak a fülünkbe, mint például: "Mindent megteszünk, hogy a belövés napjára olyan kiforrott legyen a multi amilyen csak lehet!" vagy "A multi a legfontosabb, az Infinity Ward soha nem adna ki egy olyan produktumot a kezéből, ami nem felel meg a saját maguk által felállított igen magas elvárásoknak!" és így tovább.

No nem baj, térjünk is inkább rá a lényegre, avagy az új játékmódra. A Special Ops küldetések nagyon rövidek, de annál pergősebbek és kaotikusabbak. A legfrappánsabban talán úgy lehetne leírni őket, mint egy falatnyi poklot. Hasonlóak lesznek az első rész végéről ismert Mile High Club misszióhoz, amelyben egy terroristákkal megpakolt repülőgépről kell kiszabadítanunk egy túszt. Azt egyelőre még nem tudni, hogy hány ilyen misszió lesz, de a fejlesztők elmondása szerint legalább annyi munkát pakoltak beléjük, mint a single és co-op pályákba. Ezek a mini küldetések játszatóak lesznek majd egyedül illetve ketten split screen vagy online co-op megoldással. Attól függően, hogy milyen nehézségi fokozaton játszzuk végig őket, csillagokat kapunk a pálya végén. 1 jár a könnyűért, 2 a médiumért és így tovább. Az, hogy összesen mennyi csillagot szereztünk meg, összesítődik a profilunkon, megfelelő mennyiség esetén új lehetőségeket lockolhatunk ki velük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward