MW2: Mod tool PC-hez?

A PC-s játékosoknak lehetséges, hogy megadatik majd a lehetőség, hogy modokat készítsenek a Modern Warfare 2-höz, annak ellenére, hogy az Infinity Ward elfolytotta a dedikált szerverek gondolatának még a csíráját is.

MW2: Mod tool PC-hez?

A PC-s játékosoknak lehetséges, hogy megadatik majd a lehetőség, hogy modokat készítsenek a Modern Warfare 2-höz, annak ellenére, hogy az Infinity Ward elfojtotta a dedikált szerverek gondolatának még a csíráját is.

Robert Bowling Twitterén olvashattuk a hírt, de a dolog még távolról sem fix: "Talán lesz valamilyen mod tool a jövőben." Később még azt is írta, hogy terveznek egy mélyebb #MW2 Status Report-ot a játékosoknak, hogy tökéletesen átláthassák mi a helyzet és hova tartanak a játékkal.

A november 10-ei megjelenés óta bőven van mivel foglalatoskodniuk a fejlesztőknek, hisz folyamatosan hallani jelentéseket különböző bugokról, cheatekről és exploitokról. A legtöbb panasz talán a javelin fegyver hibára és a végtelen lőszerre érkezett. Bowling napra készen értesíti a közösséget minden fejleményről, érdemes odafigyelni a Twitterére.

Szerencsére ezt már javították:

             

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward