Murder Your Maker = Prototype 2?

A Spike TV díjátadója rengeteg meglepetést tartogat nekünk. Többek között megtudhatjuk azt is, hogy mi rejtőzik a 'Murder Your Maker' ("Öld meg az alkotód") kódnév alatt.

Murder Your Maker = Prototype 2?

A Spike TV díjátadója rengeteg meglepetést tartogat majd nekünk. Többek között megtudhatjuk azt is, hogy mi rejtőzik a 'Murder Your Maker' ("Öld meg az alkotód") kódnév alatt. A teaser oldal alapján csak annyi biztos, hogy egy kopasz fazon. Barátunk egy nyomokkal teleragasztott fal előtt álldogál, kheki színű kabátja és piros sálja van.

A legújabb spekulációk arra mutatnak, hogy talán a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb akciójátékának folytatásáról van szó. Tény, hogy Alex Mercer az emlékek nélküli mutáns (ha már hívni akarjuk valaminek) keresi az alkotóját és nem épp abból a célból, hogy leüljenek teázni. A hullaházban való ébredése óta folyamatosan a múltját kutatja és gyűjti a létezéséhez kötődő bizonyítékokat... a memória fal passzolhat az embereket bekebelezni képes sötét hőshöz, már csak az a kérdés, hogy ki a kopasz pasi.

A Prototype jól teljesített tavaly, a játékosoknál és a kritikusoknál is, a vége pedig nyitva áll egy folytatáshoz...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward