Multiplayer a Dragon Age-ben

Manapság már megszokhattuk, hogy minden játékba próbálják beleerőltetni a multiplayert, de mielőtt ítéletet mondanánk egy eredetileg klasszikusnak induló RPG felett, ami már a második folytatással is hígult némileg, nézzük meg mit tartogat a BioWare...

Multiplayer a Dragon Age-ben

Manapság már megszokhattuk, hogy minden játékba próbálják beleerőltetni a multiplayert, de mielőtt ítéletet mondanánk egy eredetileg klasszikusnak induló RPG felett, ami már a második folytatással is hígult némileg, nézzük meg mit tartogat nekünk a BioWare...

Ha minden igaz, akkor kapunk egy arénát, amiben vagy az AI-val, vagy más emberekkel mérhetjük össze képességeinket. Akár még sárkányt is irányíthatunk az arénában. Magyarul a játék lényegébe nem valószínű, hogy belepiszkál a multi rész. A többjátékos módot a DICE féle Frostbite 2 motor hajtja majd, ami a Kotaku belsős informátorai szerint eszméletlen jól néz ki.

Egyelőre az sem tisztázott, hogy mindez a Dragon Age 3 része lesz-e vagy különálló, letölthető mód. Az szóba sem jött, hogy összeállhatunk hőseinkkel és kooperatívan harcolhatunk (ezt nem is bánjuk). A Dragon Age fővezér, Mike Laidlaw korábban már elejtette, hogy tökéletesen menne a multi a Dragon Age-hez, így a mostani hírek nem meglepőek annyira.

Laidlaw arról is beszélt, hogy a gyorsabb tempójú DA2 remek alapot ad a multinak. "Hosszú távon számításba kell vennünk, mert a multi egy hatalmas felvállalás, sok technikai nehézséggel. Őszintén szólva, ha megcsináljuk, akkor nagyon jól kell, máskülönben nagyon fércelt érzete lesz."

Az aréna harc nagyon is reális, ha visszatekintünk a BioWare múltjára. Találkoztunk vele a KotOR-ban, a Jade Empire-ben és a Dragon Age: Origins-ben is, plusz a Mass Effect 1-hez is adtak DLC-vel. No meg, most készülnek ilyesmivel a Mass Effect 3-ban is, ahol kooperatív multi lesz hullámokban érkező ellenfelekkel. A kampány módba elvileg az sem zavar majd be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward