Multiplatformos lesz a thatgamecompany következő játéka

Lejárt a szerződés a Sony-val, a thatgamecompanynál most keresztplatformban gondolkodnak.

Multiplatformos lesz a thatgamecompany következő játéka

Az exkluzívan PS3-ra megjelent Journey alkotója, a thatgamecompany következő játéka már több platformon is meg fog jelenni, hogy biztosítsa az üzleti sikert is, mondta Jenova Chen, a cég egyik alapítója.

Chen egy interjúban elmondta, hogy a Journey, bár igen kedvező fogadtatásra talált a kritikusok körében, üzleti szempontból már nem volt akkora siker. "Nem mondanám, hogy a Journey fejlesztése sikeres példája a játékfejlesztésnek. Csődbe vittük vele a céget." Chen szerint az üzleti sikerhez nem elég a Playstation platformon való megjelenés.

Azzal kapcsolatban, hogy a mi lesz a következő projektjük Chen nem árult el sok konkrétumot. "Még több művészi játékot szeretnénk készíteni. Minőségi, érzelmekben gazdag játékokat. Sok olyan frusztrált egyetemistával találkoztam, akik azért tanulják a játékkészítést, hogy nagyszerű műalkotásokat hozzanak létre, aztán rájönnek, hogy nincsen számukra hely. Felelősnek érzem magam értük, hiszen megmutattam nekik, hogy a dolog lehetséges, mégsem találják a helyüket."

A Journey fókuszában a kapcsolat állt, az új játékkal ezt a következő szintre szeretnék emelni. Chen bízik benne, hogy mindez lehetséges lesz úgy, hogy a közben játék üzletileg is nagy sikert hoz majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward