Multiplatform lesz a MGS: Rising

Hideo Kojima az Xbox 360 konferencián mutatta be az új Metal Geart, ezért ott igencsak hülyén vette volna ki magát, ha rávágta volna, hogy PS3-on is megjelenik a játék, így csak ködösített.

Multiplatform lesz a MGS: Rising

Hideo Kojima az Xbox 360 konferencián mutatta be az új Metal Geart, ezért ott igencsak hülyén vette volna ki magát, ha rávágta volna, hogy PS3-on is megjelenik a játék, így csak ködösített. Külön öröm, hogy a tegnapi Konami konferencián bejelentették, hogy nem csak, hogy a Sony konzolra, de PC-re is kijön a játék!

Felszállt tehát a zöld köd, erről a Sony részéről Jack Tretton, a Konamis bulin pedig maga Kojima gondoskodott. Megjelenési dátumokat továbbra sem tudni, csak annyi biztos, hogy a Risingban nem Snake lesz a fő karakter, hanem Raiden, aki már többször is feltűnt a szériában. Neki is van pár magához való trükkje és még a sérója is menő...

                      

Aki tud angolul és nem unja még Kojima titokzatoskodását, az próbálja meg megfejteni a Twitterén levő feladványt. (Ha már a hajatok tépitek tőle, akkor a megoldás itt olvasható, a fanatikusok valószínűleg néhány évet megint öregedtek a megfejtés során. :))

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward