MSI Wind U200 Intel CULV alapokon

Az MSI Wind sorozatáról mindenkinek az Atom processzorral ellátott netbookok és a nettopok jutnak eszébe. A Wind családba hamarosan egy notebook is érkezik, amely – mint a notebook elnevezésből az már kiderülhetett – Intel Atom processzor és az Intel 945GSE lapkakészlete helyett már a vállalat CULV platformjára épülhet.

MSI Wind U200 Intel CULV alapokon

Az MSI Wind sorozatáról mindenkinek az Atom processzorral ellátott netbookok és a nettopok jutnak eszébe. A Wind családba hamarosan egy olyan notebook is érkezik, amely – mint a notebook elnevezésből az már kiderülhetett – Intel Atom processzor és az Intel 945GSE lapkakészlete helyett már a vállalat CULV platformjára épülhet.

A friss, ropogós információk szerint az új jövevény, amely mellesleg MSI Wind U200-as típusjelzéssel lesz ellátva, Intel Celeron M ULV 723-as processzort tartalmaz. A központi egység 1,2 GHz-es órajelen fog ketyegni, a rendszerben összesen 2 GB memória és egy 250 GB-os mobil merevlemez is helyet kap. A 12 hüvelykes képátlóval büszkélkedő kijelző 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett működik és ledes háttérvilágítással bír. Az MSI Wind U200-as modell egy HDMI porttal, egy VGA porttal, valamint WiFi 802.11 b/g/n típusú vezeték nélküli hálózati adapterrel és Bluetooth 2.0+EDR adapterrel is rendelkezik, az USB portok számával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk.

Az operációs rendszer szerepét a  Windows Vista Home Premium változatra bízta a gyártó. A kis noteszgép egyébként 1,4 Kg-ot nyom a mérlegen, a rendszer tápellátásáról pedig egy háromcellás akkumulátor fog gondoskodni. A termék hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban is, ára valahol 699 dollár magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward