MSI U115: új netbook érkezik

A netbookok piaca rendkívüli gyorsasággal bővül, szinte minden héten akad olya gyártó, aki egy vagy akár több új netbook konfigurációt dob piacra. Most az MSI-n a sor, a vállalat végre hivatalosan is bejelentette legfrissebb termékét, amely U115-ös típusjelzéssel kerül a boltok polcaira a jövő év elején.

MSI U115: új netbook érkezik

A netbookok piaca rendkívüli gyorsasággal bővül, szinte minden héten akad olyan gyártó, aki egy vagy akár több új netbook konfigurációt dob piacra. Most az MSI-n a sor, a vállalat végre hivatalosan is bejelentette legfrissebb termékét, amely U115-ös típusjelzéssel kerül a boltok polcaira a jövő év elején.

Az U115-ös egy 10 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel van felszerelve, amely 1024 x 600 pixeles natív felbontással üzemel. Az alig több, mint 1 Kg-os súllyal büszkélkedő netbook egy 1,6 GHz-es órajelen működő Intel Atom Z530-as központi egységgel bír, a hardverelemek energiaszükségleteit három-, vagy hatcellás akkumulátor segítségével lehet fedezni. Az 1 GB rendszermemóriával érkező készülékben kétféle adattároló helyezkedik el: a 8 vagy 16 GB-os adattároló kapacitással bíró SSD meghajtón az operációsrendszer kap helyet, ami nem más, mint egy Windows XP Home kiadás, az adatok tárolásáról pedig 120 GB-os vagy 160 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A kétféle adattárolót tartalmazó rendszer a merevlemezt azonnal kikapcsolja, ha arra nincs szükség, így akkumulátoridőt takaríthatunk meg.

A kis netbookban egyébként 1.3 vagy 2 Megapixeles webkamera, 4 in 1 kártyaolvasó, plusz WiFi adapter és ethernet vezérlő is jelen van, sőt, opcióként akár Bluetooth modullal is megvásárolhatjuk majd. Az U115 ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információk, a készülék január folyamán kerül forgalomba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward