Mr. Robot-játék jön a Telltale-től?

Valamin biztos, hogy dolgoznak a témában.

Mr. Robot-játék jön a Telltale-től?

Az epizodikus játékairól ismert Telltale ezúttal a népszerű TV-sorozattal, a Mr. Robottal kapcsolatban „ad jeleket”.

A stúdió saját Facebook-oldalán és a Twitteren osztott meg egy rövid videót, melyben az E Corp Messaging applikációt reklámozzák. A sorozatban az E Corp (hekkeres becenevén Evil Corp) egy, az összeesküvés-elméletekben tipikus, gonosz nemzetközi vállalat, mely hitelekkel tartja markában az amerikaiakat, hogy irányíthassa őket. Egy csapatnyi hekker, az F-Society munkálkodik azon, hogy törölje a tartozásokat és felszabadítsa az embereket.

A közösségi média oldalain a Telltale a videó mellett azt is megosztotta, hogy az új E Corp Messaging App augusztus 17-től lesz elérhető Androidra és iOS-re, de további részleteket nem árultak el arról, hogy mit tartalmaz majd.

A Telltale meglehetősen elfoglalt volt mostanában, dolgoznak a The Walking Dead harmadik szezonján, a Game of Thrones második évadján, egy, még cím nélküli Marvel-játékon, most adták ki a Batman-sorozat első részét, ugyanakkor híresek arról, hogy sokszor jóval a megjelenés előtt belengetik új munkáikat. A Mr. Robot világa tökéletesen illene a stúdió elbeszélős profiljába, tehát talán egy újabb sorozat előfutáráról van szó a fenti videó képében. Az is lehet, hogy valami kisebb, a TV-sorozattal kapcsolatos, rövidebb projektről van szó. Korábban meg is említették, hogy vannak úgynevezett „supershow” munkáik, melyek hibrid játék-TV modellre épülnek.

A megadott dátum, augusztus 17-e a Gamescom idejére esik (augusztus 17-21.), tehát nem lenne meglepő, ha esetleg ott további információkra derülne fény.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward