Mozgóképcsemege 10.04.29

Megjelent az első Dead Space 2 trailer és egy hasonlóan hangulatosra sikerült Singularity CGI videó. Kaptunk még egy kibővített Halo: Reach - Brith of a Spartan trailert és egy kis Dante's Inferno: Trials of St. Lucia ízelítőt.

Mozgóképcsemege 10.04.29

Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360 - EA)

Isaac Clark visszatér egy újabb menetre. A trailer jó néhány ismerős képet vetít elénk és fantasztikus hangulatot sejtet a második epizódra is. Várjuk nagyon! További részletek korábbi híreinkben olvashatók!

[bold]Singularity (PC, PS3, Xbox 360 - Activision)

[/bold]A kiadó tavalyról átcsúsztatott játéka végre kezdi megkapni a neki járó reflektorfényt. A hangulatos sci-fi FPA (First Person Action) június végére várható.

A Singularityben a megszokott fegyverek helyett egy idő manipulátort kapunk a kezünkbe (TMD - Time Manipulator Device), ennek 4 féle fokozata lesz: Revert (Visszafordítás), Age ("Öregítés", azaz az idő előre tekerése), Statis (sztázis) és Impulse (impulzus). Az első két funkción nagyon nincs mit magyarázni, egy objektumra irányítva annak korát előre vagy hátra tekerhetjük. Ezt kihasználva például helyreállíthatunk egy leomlott hidat (Revert) vagy elsorvaszthatunk egy embert (Age). A sztázissal értelemszerűen befagyaszthatjuk az időt, de továbbfejlesztve áthúzhatunk objektumokat egy másik idősíkból. Az Impulzus funkció direkt támadás, egy energiahullámot bocsát ki, mely szétszórja az ellenfeleket becsapódási helyén (kisebbeket meg is ölhet).

[bold] 

Halo: Reach (Xbox 360 - Microsoft)[/bold]

A Halo: Reach publikus bétatesztje május 19-ig fog futni. Ez annyit tesz, hogy 17 napotok lesz rá, hogy kipróbáljátok a konzol egyik legnagyobb exkluzív címének soron következő epizódját. Ez rövidebb idő, mint arra a legtöbben számítottak, lévén a Halo 3 bétája 3 hetes volt. A teszt során kipróbálhat módok: a Team Slayer 4x4 és a vegyes Free-for-all Grab Bag meccsek május 3-tól; a Spartan vs. Elite mód május 7-től, míg a Generator Defense mód május 14-től lesz elérhető.

[bold]

Dante's Inferno (PS3, Xbox 360 - EA)[/bold]

Az új DLC-vel elérhető válik egy új játszható karakter, St. Lucia, a vakok védőszentje. Rajta kívül kapunk még egy szerkesztő progit, melynek segítségével elkészíthetjük saját trial pályáinkat... (Az editort bemutató videóhoz katt ide!)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward