Mozgóképcsemege 10.04.07

Crysis 2: Times Square Trailer, Modern Warfare 2 reklámok és ingyenes hétvége, Kane&Lynch bővített trailer.

Mozgóképcsemege 10.04.07

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A Crytek bemutatta az első hivatalos trailert a játékipar egyik legjobban várt játékáról, a Crysis 2-ről. A videónak elméletileg már fent kéne lenni a 'www.SOSNewYork.com'-on, de egyelőre csak egy lejárt számlálót találni ott.

Ettől persze ne törjön le senki kedve, addig nézzétek meg a bemutató helyszínén készült amatőr felvételek egyikét!

[bold]

Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360)[/bold]

Ha van még valaki aki nem vette meg a Modern Warfare 2-t, de egy kicsit is érdekli, akkor az most mindenféle beruházás nélkül kipróbálhatja a játék multiplayer részét a Steam-en. A vasárnap záruló próbaalkalomra már most letölthetőek a kliensek, érdemes leszedni előre! A játék fókuszában az online tartalom áll (single kampány mindössze ~6 óra), a legnagyobb rajongók már legalább annyi időt eltöltenek vele, mintha egy MMO-val kötötték volna össze az életüket.

A hétvége feltehetően a nem olyan rég kelt konkurencia (BFBC2) ellen hivatott felvenni a kesztyűt. Ha már itt tartunk, a nevezett konkurencia remekül kifigurázott egy korábbi MW2 videót, ha valaki még nem látta érdemes vetni rá egy pillantást (eredeti, paródia), de nem erre akarunk kilyukadni. Hanem arra, hogy az MW2 marketingesei nem tanultak a hibából! Megint egy olyan reklámmal álltak elő, amin az ember inkább sírva röhög, mint jóízűen nevet. Íme:

(Az öreg nyomja a haverjával, a kutyájával, csapatban és Hardcoreban.)

Kane&Lynch 2: Dog Days (PC, PS3, Xbox 360)

A kedvcsinálót már senkinek nem kell különösebben bemutatni, annyi történt, hogy hozzáfűztek még 20 másodpercet a legutóbbi trailerhez. A játék fejlesztőinek ígérete szerint a folytatás mérföldekkel jobb lesz majd, mint az első rész, jó kritikákat várnak. Mi pedig egy jó játékot, ne mondja senki, hogy nem adjuk meg neki a második esélyt! A Kane & Lynch 2: Dog Days augusztus 27-én érkezik Európába.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward