Move és Kinect eladási adatok

A két mozgásérzékelő fej-fej mellett halad.

Move és Kinect eladási adatok

Az összesítések után úgy tűnik a Move és a Kinect aktuálisan eladott darabszámai fej-fej mellett haladnak. A Sony ugyan 4.1 milliós eladásokról beszélt, szemben a Microsoft 2.5 milliós értékeivel, de kis utánjárással kiderült, hogy a Sony számai a nagykereskedőknek kiszállított mennyiségről szólnak, szemben a Microsoft végfelhasználóknak eladott darabszámaival.

Michael Pachter egymilliós októberi Move eladásokról tud, és még 1.5 millióról novemberben. Az elemző szerint év végére mindkét perifériából elképzelhető a 4 milliós eladás, és véleménye szerint, mivel a Microsoft mozgásérzékelője az egyedibb megoldás, ezért várhatóan a Kinect meg fogja előzni eladások tekintetében a Sony Move-ját (ne feledjük el azt sem, hogy az MS óriási reklámhadjáratot csinált a Kinect népszerűsítésére). Pachter véleménye szerint a jelenlegi mozgásérzékelő technológiák, nagymértékben hatással lesznek a jövőbeni technológiai fejlesztésekre, az új konzol és tábla pc generációknál.

Egy másik gazdasági elemző, Colin Sebastian óvatosabban fogalmaz, szerinte a jelenleg értékesített mennyiségek bizakodásra adnak okot, de még nem dőlt el, hogy a technológia tényleg meg tudja-e vetni a lábát tartósan a piacon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward