Mount & Blade 2: Bannerlord képek és koncepciórajzok

Képek és koncepciórajzok a játékból, amely sokáig nem hallatott magáról

Mount & Blade 2: Bannerlord képek és koncepciórajzok

A Mount & Blade 2: Bannerlordot egy éve jelentették be, és azóta semmit sem lehetett róla hallani, egészen mostanáig: a Taleworlds csapata most ugyanis végre közzétett pár koncepciórajzot és képet a készülőben lévő harci szimulációs játékból, amelyben testközelből tapasztalhatjuk meg a középkori csaták izgalmait. A játékba, amely az ígéretek szerint még véresebb, még intenzívebb lesz, több olyan elem is bekerült, melyet az első rész rajongói sokat kértek. Hogy mik ezek, azt egyelőre még nem árulták el, annál többet mondtak viszont a háttértörténetről.

Az egykor hatalmas Caldaric Birodalom romlásnak indult. Harcos törzsek foglalták el területeit, a régen uralma alá tartozó királyságok kikiáltották függetlenségüket. A császár örökös nélkül halt meg, három marakodó, egymás hatalmára féltékeny frakciót hagyva maga után. Zsoldoscsapatok, rablólovagok és nomádok gyülekeznek a birodalom körül, mint az éhes keselyűk.

Egy hős, aki harc és a seregek bajnoka, a rajtaütések és fosztogató hadjáratok megszervezésének mestere, aki ki tudja használni a rivális nemesi házak és törzsi klánok torzsalkodásait uralhatja ezt a birodalmat - vagy alternatívaként végső megsemmisítő csapást mérhet rá. Vajon birodalmi dicsőségben éli-e meg Calradia a végső naplementét, vagy a káosz sötétjébe fullad, mielőtt beköszönt az új kor hajnala?

Nem tudni, Calradiára milyen sors vár, és egyelőre azt sem, hogy mikor jelenik meg a játék, de az biztos, hogy a képek megjelenésekor az érdeklődő és meglehetősen kiéhezett rajongók hadának nyomása alatt szépen összeomlott az alkotók weboldala, melyet tréfás Facebook hozzászólásukban meg is köszöntek. Hiába, a lelkesedés nagy erő.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward