MotorGun: Kickstarteren Jaffe új projektje (FRISSÍTVE)

Illetve inkább csak asszisztál benne, de az ő nevét elég hangzatosnak találták egy autós harci játékhoz...

MotorGun: Kickstarteren Jaffe új projektje (FRISSÍTVE)

Frissítés:

Érdeklődés hiányában sajnos leállították a gyűjtést. Több mint 1 hét telt el és még a 10%-a sem jött össze a kívánt összegnek. Látogassatok el a fejlesztők hivatalos honlapjára és írjátok le mi tetszett/nem tetszett, hogy átdolgozhassák a projektet!

Eredeti hír:

A Twisted Metal széria társalkotója és Kratos (God of War) apukája, David Jaffe egy PC-re és Mac-re készülő új autós harci játékhoz adta a nevét Kickstarteren. A kreatív fejlesztői részlegnél fog segédkezni, de a munka nagy részét az 1990-es évekből ismert Interstate '76 fejlesztői csinálják majd.

A MotorGun gyűjtése tegnap indult, és már 28 ezer dollárt össze is lapátoltak a 650 ezres célhoz. Még 30 napjuk van ennek elérésére.

A játékba szeretnének valós fizikát és 20 féle járművet pakolni, amiket három háborúban álló frakció színeibe öltözve vezethettek. A poszt-apokaliptikus környezetben tengődő pilóták egész nap Convoy, Capture the Flag és Salvage játékmódokban siettetik az idő múlását a sivatagban. Jobb ha tudjátok, hogy a kiterjesztett célok között van single player kampány és új módok is, úgyhogy ha csak emiatt van hiányérzetetek, akkor még ne írjátok le a játékot.

Amennyiben hagyjátok magatokat meggyőzni az alábbi motivációs videó által, a készítők várják a hozzájárulásotokat és a visszajelzéseiteket a játékkal kapcsolatban. Lesznek szavazások, kérdések&válaszok a fejlesztés kapcsán és hasonló közösségi programok, szóval érdemes odafigyelni, ha szeretitek a műfajt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward