Mortal Kombat Komplete Edition bejelentés

A Warner Bros. Interactive Entertainment díjnyertes verekedős játékának bővített kiadását jelenteti meg márciusban.

Mortal Kombat Komplete Edition bejelentés

A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette a Mortal Kombat Komplete Editiont, amely a 2011-es díjnyertes Mortal Kombat bővített változata. A legendás verekedős játék világszerte több mint 3 millió példányban fogyott el, és a nemrégiben megrendezett 2011-es Spike TV Video Game Awards gálán elnyerte az Év Verekedős Játéka címet.

A Mortal Kombat Komplete Edition a kritikailag elismert játékot valamint annak összes letölthető tartalmát tartamazza. A DLC-k között találjuk olyan kedvenceinket mint Skarlet, Kenshi és Rain, valamint a hírhedt álomgyilkos Freddy Krueger. A játékban található még 15 Klasszikus Öltözet és három Klasszikus Kivégzés is (Scorpion, Sub-Zero és Reptile). A Mortal Kombat társ-alkotója és kreatív igazgatója, Ed Boon vezetésével a NetherRealm Studios által készített játék március 2-től lesz megvásárolható PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A Mortal Kombat 2011-es kiadása diadalittas visszatérés volt a játék eredeti felnőtt tartalmához, annak eltúlzott kivégzéseivel és teljesen új röntgenes mozdulataival. Ez az utolsó rész visszatért a 2D-s harcmodorhoz, miközben számos játékmeneti újdonságot vezetett be, mint a Tag Team, Challenge Tower vagy a hosszú és tartalmas történet mód. Ikonikus harcosok hatalmas választékából választva hívhattuk ki barátaikat egy-az-egy elleni küzdelemre, de akár egyszerre több játékos ellen is harcolhattunk az innovatív King of the Hill játékmódban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward