Mortal Kombat hírek

A jövőre megjelenő Mortal Kombat PS3-as változatában meglepő karakterrel játszhatunk.

Mortal Kombat hírek

Nem kis extra a PS3 tulajoknak, hogy számukra játszható karakter lesz Kratos a következő Mortal Kombat játékban, írta a legújabb hivatalos Playstation magazin. A cikkben megemlítik még, hogy Kratos saját mozgásokkal, kivégzésekkel és God of War stílusú harci arénával rendelkezik.

A játék egyéb bejelentett karakterei Scorpion, Sub-Zero, Mileena, Shao Kahn és Raiden.

A többi játszható karakterről, csak pletykákat tudunk mondani, egy felhasználó a TRMK fórumon, analizálta az új játék intro hangfáljait és abból kiderül, hogy valószínűleg játszható karakterek lesznek Ermac, Goro, Shang Tsung, Quan Chi, Kabal, Smoke, Stryker, Sektor, Noob Saibot és Sindel.

A hangfájlok alapján még annyit sejthetünk, hogy visszatér két Mortal Kombat klasszikus a Test Your Might mini-játék és a Brutalityk.

A Mortal Kombat NetherRealm Stúdió által fejlesztett, jövőre megjelenő része lesz a kilencedik a sorozatban, és az első, amely a Warner Brother védjegy alatt jelenik meg. Szintén ez az első Mortal Kombat ahol a fejlesztők aktív célnak tűzték ki a hardcore játékosok támogatását. Az online játékmódok fejlesztését elsődlegesnek tartják, és szeretnének teljes Facebook és Twitter támogatást beépíteni, hogy így tudjanak játékosaik közösségi kapcsolatokat építeni az arcade játékban.

A játék megjelenése 2011-ben várható Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward