Mortal Kombat: Challenge Tower részletek

Visszatér a Test Your Might mini-játék. Hamarosan jön a demó PS3-ra.

Mortal Kombat: Challenge Tower részletek

A NetherRealm Studios visszahozza a klasszikus MK Test Your Might mini-játékát az új generációs folytatásba egy speciális móddal. A Mortal Kombat 300 szinten átívelő Challenge Tower módjában, lesz tehát Test Your Might és Test Your Sight, valamint "jó pár más adalék is".

Az 1992-es "legendában" található mini-játéknak az volt a lényege, hogy olyan gyorsan püföljük a gombokat ahogy csak lehet, hogy kitöltsünk egy mércét, ami aztán meghatározta, hogy milyen erővel vágtunk rá példának okáért egy kőlapra. Ez a kis kihívás egyre nehezebb lett, ahogy előrehaladtunk a játékban, először fát kellett törni, aztán követ, acélt, rubint és végül gyémántot. Ez utóbbit majdnem lehetetlen volt megcsinálni.

Mint azt már korábban megírtuk, az új MK visszatér a széria gyökereihez, így nem meglepő, hogy visszahozzák ezt a játékot.

Lesz próbaverzió is, PS3 tulajdonosoknak jó hír, hogy ők juthatnak hozzá először. Amennyiben lesz aktív PlayStation Plus előfizetésük, akkor március 8-án, ha nem lesz, akkor 15-én vethetik rá magukat a demóra. Ami pedig az Xbox 360-as tábort illeti, ők csak "később" tölthetik le, pontos időpont még nincs. A teljes játék jövő hónapban érkezik.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward