Morphopolis trailer érkezett

A Morhopolis egy kész vizuális orgazmus point-and-click kalandjátékba oltva.

Morphopolis trailer érkezett

A Morhopolis egy kész vizuális orgazmus point-and-click kalandjátékba oltva. A Micro Macro alkotása mostantól előrendelhető, amiért cserébe hozzáférhettek a játék alfatesztjéhez. A fejlesztők bíznak benne, hogy elég szavazatot kapnak Steam Greenlighton...

A Morphopolisban egy levéltetű lárvájának szerepébe bújhatunk, aki elveszett társa után kutat az absztrakt módon ábrázolt természet lágy ölén. Dan Walters, a Micro Macro alapítója elmondta, hogy a játék az utazásról szól, a narratívát pedig a környezetből meríti. Folyamatosan "alakul át a világ", ahogy hősünk növekedésével megváltozik a felfogása a méretről, mechanikáról és a környezet többi lakójáról. Ezeket az alapvetéseket még az építész iskolában tanították nekik, de úgy érezték, hogy mindezt sokkal könnyebb megtanulni egy ilyen játékosan illusztrált világon keresztül.

A Morphopolis 2013 negyedik negyedévére van ütemezve PC-re, Linuxra, Androidra, iOS-re, Windows Phone 8-ra, Blackberryre és Kindle Fire-re. Itt jelentkezhettek az alfára, illetve rendelhetitek elő a játékot. 20 dollárért már bevethetitek magatokat természetbe (alfa kulcs), a nevetek pedig felkerül a támogatók listájára. Kaptok belépőt a fórumra is, ahol javaslatokat tehettek a játék dizájnjával kapcsolatban. Amennyiben megelégszetek pusztán a játékkal, azt már feleennyiért is megkaphatjátok előrendelésben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward