Molyneux az új Xboxról

A Microsoftnak inkább a játékokra kéne koncentrálnia, nem az "összekapcsolt szórakoztatás" álmára.

Molyneux az új Xboxról

Peter Molyneux, a 22Cans csapat főnöke régen a Microsoft Games Studios kreatív igazgatója volt és még mindig érdeklődve kíséri figyelemmel munkájukat, de azt még ő sem érti, hogy mik a Microsoft szándékai a következő Xboxszal. Annak idején amikor még ott dolgozott nagyon sokat tudott terveikről, de az idők és a tervek is változnak, így ő is kíváncsian várja, mivel rukkol majd elő a Microsoft, melyik irányba fognak haladni. Molyneux jobban szeretné, ha az új Xbox a játékokról szólna - elsősorban játékkonzol lenne és csak másodsorban szórakoztató központ. Játékosként úgy érzi, hogy ez az, amire a cégnek koncentrálnia kéne, mert a konzol játékokra lett kitalálva, megvan a hűséges rajongókból álló tábora, akik játszani szeretnének.

"Arról, hogy belekeverik a többi cuccot, csak az jut eszembe, hogy nem akarok még egy kütyüt, amivel a Facebookot nézhetem. Már ezerféleképp nézhetem a Facebookot. És nem akarok még egy cuccot, amivel a Netflixet nézhetem. Csak adják oda azt, amiért kifizettem a 299 Fontomat, azaz had játsszak hihetetlenül jó játékokkal."

"Kedvelt beszédtéma a manapság, hogy a konzol legyen az első számú input a tv-n. Arról szól a harc, hogy az előfizetős tv-s vevőegység az Xboxba vagy a PlayStation4-be bekerüljön. Gamerként ezt nem akarom, azt szeretném, ha a második számú inputom a játékkonzolom lenne, és szerintem a többi cucc csak összezavar mindent."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward