Modern Warfare 3 videók

Új videók az Activision kedvenc FPS játék sorozatának legújabb részéről

Modern Warfare 3 videók

Az Activision pár napja már kiszivárogtatott némi információt a Call of Duty sorozat Warfare sorozat legújabb részéről, a Modern Warfare 3-ról. Ezek alapján a történet pontosan ott folytatódik, ahol az MW2-ben félbehagytuk (aki nem tudná ez mit jelent, ugorjon két bekezdést, ha nem akar némi spoilert).

Makarov menekülőben van, John "Soap" MacTavish és Captain John Price pedig sebesülten fekszenek. Makarov azonban, nem csak menekül, hanem kirobbantja a harmadik világháborút.

Az ezt követő események a világ nagyvárosaiban történnek, harcolhatunk, Manhattan-ben, Londonban, Berlinben, Párizsban. Ezenkívül még megfordulunk Szomáliában, Csehországban, a Dél Afrikai Köztársaságban.

A kínálat meglehetősen változatos lesz, a fejezetekben továbbra is különböző katonák bőrébe bújva fogjuk látni az eseményeket, mint az MW első és második részében. A játék elején egy orosz kommandóst irányíthatunk, később megfordulunk még a Delta Force alakulatában, az SAS kommandósai között, és az orosz titkosszolgálatnál. Az ígéretek szerint újra bebújhatunk John "Soap" MacTavish bőrébe is, és lehetünk újra tüzérek tankban és egy AC-130-asban.

Ezt a részt az Infinity Ward és a Sledgehammer Games készíti közösen, megjelenése pedig 2011. november 8-án várható PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.

Végül álljon itt két videó, az első az MW3 helyszíneit és harcait mutatja be, a második összefoglalja az MW2 végét és megmutat pár pillanatot az MW3 első perceiből (tehát spoileres, vigyázat!).

 

Modern Warfare 3 Gameplay Reveal Trailer

Modern Warfare 3 Find Makarov Trailer

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward