Modern Warfare 2 DLC megjelenési dátum

Az Activision bejelentette, hogy a második MW2 letölthető tartalom, a Resurgence Pack június 3-án kerül fel az XBLA-ra. Az előzőhöz (Stimulus Package) hasonlóan ebben is 5 új multiplayer pálya lesz, amiket egyelőre még nem neveztek meg.

Modern Warfare 2 DLC megjelenési dátum

Az Activision bejelentette, hogy a második MW2 letölthető tartalom, a Resurgence Pack június 3-án kerül fel az XBLA-ra. Az előzőhöz (Stimulus Package) hasonlóan ebben is 5 új multiplayer pálya lesz, 3 új és 2 remake.

A pályák címei Vacant, Strike, Carnival, Trailer Park és Fuel. Értelemszerűen az utolsó kettő a COD 4-ből átültetett régi pálya, bizonyára nektek is ismerősen cseng a két cím. Persze mindkettőnek kicsit más az atmoszférája, részletesebb a grafikája és talán a gameplayen is változtatnak majd egy picit. Lássuk inkább az újakat:

Carnival

A helyszín egy elhagyott vidámpark, aminek kellékein és pályaelemein már november óta dolgoznak a fiúk. Méretre elég nagynak mondható, "a kiterjedésénél már csak az atmoszférája hatalmasabb" - fogalmazott Robert Bowling. Lesz benne jó pár érdekes zóna, így a hullámvasút, a "holnap világa", a kastély, a funhouse és a dodgem. Ha felkapaszkodtok a funhouse vagy a hullámvasút tetejére helyzeti előnyt tudtok magatoknak kovácsolni belőle.

Trailer Park

Egy régi, zsúfolt amerikai lakókocsi park, szűk utakkal a mobil otthonok között. Egy valóságos kis labirintus, számos útrövidítéssel, és sok üres kocsival, amiket elfoglalhatunk.

Fuel

Ez már egy tágasabb darab, egy olajfinomítónál. "Egy újabb mesterlövész paradicsom" - jelentette ki nagy sóhajjal Bowling, akinek nem erőssége a sniperezés. A térképnek két fő szekciója van, az egyik a szivattyú és környéke, a másik pedig a lezárt raktér, amelyben számos iroda van.

Az új pakkot két dupla-XP hétvégével ünneplik meg, melyek közrefogják a megjelenés dátumát. Az egyik május 28-ával kezdődő, a másik a június 4-ével kezdődő hétvége. Az ár nem okoz meglepetést, mivel a Resurgence hajszálra ugyanazt nyújtja mint a Stimulus, ez is 1200 MS pont avagy 14,4 EUR lesz.

Akiben felmerült a kérdés, hogy mi a helyzet a többi platformmal, azt ismét emlékeztetjük, hogy a Microsoft az első két DLC-hez 30 napos Xbox 360 exkluzivitást vásárolt még a játék megjelenése előtt, így a többi platformon 1 hónapot késik a Resurgence is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward