Moddolható lesz a COD: Black Ops PC

A Treyarch a játék hivatalos honlapján megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops PC verziójához a megjelenést követően adnak majd ki szerkesztőt is.

Moddolható lesz a COD: Black Ops PC

A Treyarch a játék hivatalos honlapján megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops PC verziójához a megjelenést követően adnak majd ki szerkesztőt is. Az egyik fejlesztő elmondta, hogy nem kis munka az eszközkészlet kifejlesztése és meg kell várni vele még a játékot teljesen befejezik.

"Tervben van, hogy megnyissuk a játékot a módosításra valamikor a kiadást követően. Azt még nem tudjuk, hogy milyen mélyen nyúlhattok majd bele." - írta 'pcdev'.

Vannak tisztán technikai problémák a motorral kapcsolatosan, no meg azzal, hogy a saját belsős fejlesztő felületük nem igazán vág össze a készülőben lévő új eszköztárral. A lényeg az, hogy elég nagy falat ahhoz, hogy már csak megjelenést követően vágjanak hozzá. "Jelenleg arra fókuszálunk, hogy befejezzük a játékot."

A Call of Duty: Black Ops november 9-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. No meg Wii-re és DS-re is, de az más tészta.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward