Mobilokra is megjelent a Hearthstone: Heroes of Warcraft

Androidon, iPhone-on és Amazon-telefonokon is megjelent a Hearthstone, de Windows-verzióról egyelőre nincs hír.

Mobilokra is megjelent a Hearthstone: Heroes of Warcraft

A PC-k és táblagépek után újabb platformot hódít meg a Blizzard megállíthatatlan kártyajátéka. A Hearthstone: Heroes of Warcraft már elérhető mobilokra, egészen konkrétan iPhone-ra, Androidra és Amazon-készülékekre. Azért is adunk közvetlen linkeket, mert egyébként egy sima "Hearthstone" kereséssel több platformon is nehéz megtalálni a hivatalos játékot a rengeteg kamu és másolat miatt - persze ez kiküszöbölhető azzal is, ha a Blizzardra keresünk rá.

A fejlesztési idő legnagyobb részét az vette el, hogy át tudják ültetni a Hearthstone kezelőfelületét a telefonok jóval kisebb képernyőire. Az első felhasználói tapasztalatok szerint ez jól sikerült, bár a nagyobb kijelzővel rendelkező telefonok természetesen előnyben lesznek, míg az iPhone 5 tulajdonosai bogarászhatnak kicsit.

Ezzel együtt a játék teljesen úgy működik, mint ahogy azt megszoktuk. Ha újonc vagy, akkor egy gyors és szórakoztató tutoriallal vezet be az alapvető mechanizmusok működésébe, ha pedig régebbi játékosként érkezel, akkor természetesen minden átmentődik ide is, amit korábban más platformokon elértél, hiszen ezt is össze kell kapcsolni a Battle.net fiókkal. Továbbá mindenkinek, aki először elindítja a játékot mobilon, ajándékba ad a Blizzard egy Classic kártyacsomagot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward