MMO hírek

Az MMORPG híráradat szűnni nem akar, a Warhammer már 750.000 előfizetőt számlál és most adta ki új patchét az 1.02-t, a Wow gőzerővel készül a Wrath of the Lich King-re, ami november 13.-án érkezik, a Lotro pedig erre 5 nappal, kifejezetten rossz időzítéssel adja ki a Mines of Moriát november 18.-án.

MMO hírek

Az MMORPG híráradat szűnni nem akar, a Warhammer már 750.000 előfizetőt számlál és most adta ki új patchét az 1.02-t, a Wow gőzerővel készül a Wrath of the Lich King-re, ami november 13.-án érkezik, a Lotro pedig erre 5 nappal, kifejezetten rossz időzítéssel adja ki a Mines of Moriát november 18.-án.

Warhammer:

A Mythic magabiztos a 750.000 regisztrált accountját illetően, bár az előfizetők száma akkor lesz csak érdekes miután letelik a 30 napos ingyenes (pontosabban az alapjátékhoz járó) próbahónap. Ha az után megmarad ez a szám, mondhatjuk, hogy a Warhammer biztos lábakon áll. Ezen előfizetők nagytöbbsége a Destruction frakciót választotta, ezért a Mythic, ahogy ígérte, lépéseket tesz ennek ellensúlyozására. Mától kezdve 13 szerveren életbe lép egy 20%-os bonusz az XP-re és a hírnévre (renown) mindazoknak, akik az Order oldalán indítanak karaktert (szerver lista itt).

Az 1.0.2-es patch is rengeteg javítást és újítást hoz, például:

-További intézkedések a gold sellerek ellen: Beépítettek egy kódot, amivel tovább nehezítik a lelkes farmerek dolgát;

-"Join all" gomb a scenario interfészen;

-Ostromgépek interfészének javítása, könnyebb lesz az azokból való ki/be szállás is;

-A scenarióknál AFK játékosok kiszűrésére tettek lépéseket (ha nem mozdul a spawn pontról 2 percig el lesz távolítva, illetve amíg nem mozdul debuff lesz rajta, hogy ne kapjon xp-t és hírnevet).

Ez persze egy apró töredéke a változtatásoknak, a teljes note itt található.

Lord of the Rings Online:

Nemrégiben hosszasabban megemlékeztünk a Lord of the Rings Online-ról, de akkor még nem tudtunk pontos időpontot mondani a kiegészítő kiadásához. Ezt bepótolván jelentjük, hogy Mória tárnáit november 18.-ától fedezhetik majd fel a lelkes érdeklődők. Mint már említettük, ez nem biztos hogy jól fog kijönni a Codemasters és a Turbine csapatának, mivel az MMORPG kalandorok egy részét így nagyobb valószínűséggel vesztik majd el a WoW kiegészítő miatt. Az utóbbi időben szorosabb lett a verseny az MMO-k hadszínterén, így sok múlhat egy-egy ilyen döntésen. Azért mi drukkolunk a Lotronak és bőséges pipafű termést kívánunk a jövő évre is.

Ne feledjük azt sem, hogy az előrendelőknek meglepetéssel és árkedvezménnyel kecsegtetnek!

- 9,99 dolláros havidíj illetve 199 dolláros életre szóló előfizetés;

- Cloak of Sunset játékbeli köpeny;

- Exkluzív játékbeli titulus (amit a nevünk mellé tehetünk): "Moria Expeditionary";

- 1 beváltható in-game token (mint ami a collectorhoz is jár, csak ahhoz 3);

- Bonusz Zene CD.

(Akik az online kiegészítő letöltésre rendelnek elő, azok is ezt kapják egy eltéréssel, a zene CD helyett még 2 tokent kapnak.)

World of Warcraft:

A kiegészítő november 13.-án jön, addig is a jövő héten behozzák az új talent táblákat egy méretes patch-ben mint azt már írtuk. Ami érdekes a Blizzard háza táján, az a most indult BlizzCon. Az érdeklődöknek a WowInsider-t ajánljuk figyelmébe, akik liveblogot is indítottak az események pontos követésére! Természetesen, ha lesz valami komoly bejelentés arról mi magunk is hírt adunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward