MMO addikció + WoW hírek

Ma két apró MMO csemegével üdvözöljük az új hetet, amik nem annyira játék hírek, mindinkább szórakoztatóak, dehogy ne maradjunk le a tényekkel sem, szolgálunk friss hírekkel is a zűrős WoW zombi event kapcsán.

MMO addikció + WoW hírek

Ma két apró MMO csemegével üdvözöljük az új hetet, amik nem annyira játék hírek, mindinkább szórakoztatóak, dehogy ne maradjunk le a tényekkel sem, szolgálunk friss hírekkel is a zűrős WoW zombi event kapcsán.

[bold]Minek az epic mount?!

[/bold]Nem egy friss hír, viszont annál viccesebb.

Aki játszott már WoW-val, vagy bármilyen MMO-val, bizonyára nem keveset nézte már a karakterét hátulról, ahogy masszívan rója a virtuális kilométereket. Ám ami a karakterünknek kemény lábmunka, nekünk könnyedén megy egy kis mutatóujj tréning-el.

Nos hát nem is olyan régen két fiatalember kipróbálta milyen is lenne, ha együtt kéne futnunk szeretett elf, gnóm és egyéb fajú és méretű virtuális alteregóinkkal…

WoW Zombik:

Rengetegen panaszkodtak az új Zombis event kapcsán, hogy egyes szervereken játszhatatlan lett a játék, mert a lelkes zombi játékosok folyamatosan leirtják a fontosabb quest npc-ket, aukciósokat, flight mastereket stb. és ha ez nem lenne elég, megfertőzik vagy megölik a békés shoppingolgató(mármint csinálnák ha tudnák.. :) ) játékosokat. Akik persze a visszafutkosás mellett még fizethetik a javítást is. Sokakat annyira kiborított a dolog, hogy account-juk visszavonásán gondolkodnak… Nos, a Blizzard erre annyit reagált, hogy olyan eventet akart csinálni, ami gyökeresen megváltoztatja a mindennapokat a WoW-ban a kiegészítőig, és ami azt illeti ez sikerült is. Noha ilyen eredményekkel ők sem számoltak, pedig tudhatnák, ha a játékosoknak lehetőséget adnak, hogy valami „gonoszságot” cselekedjenek akkor ezzel élni is fognak. A Blizzard nem ígért változtatásokat, de megnyugtatott mindenkit, hogy már nem sokáig kell kibírniuk… (Csak aztán a „kibírás” helyett nehogy másik MMO-val csillapítsák dühüket a kedves játékosok… :) )

Befejezésül pedig egy kicsit az igazi addikcióról:

A BBC közlései szerint egy 43 éves japán zongoratanárnőt letartóztattak azért, mert „megölte” a virtuális férjét!

Az ingyenes MMO-ban a MapleStory-ban történt az eset. A jelentések szerint a 43 éves tanárnő dühöngött, mikor azt találta, hogy a játékbeli férje hirtelen elvált tőle. A nő illegálisan megszerezte a 33 éves irodai alkalmazott (a kedves) account-jának login adatait és letörölte szegény gyanútlan virtuális ex-férjét. A hölgy jelenleg a Sapporo-i börtönben tartózkodik, a vád ellene illegális számítógépes hozzáférés és adatmanipuláció. Ha bűnösnek találtatik, akkor bírságra és akár 5 éves börtönbüntetésre számíthat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward