Mit tudunk a Mass Effect 4-ről?

Kiderült néhány érdekesség az új Mass Effecttel kapcsolatban, de sajnos a történetről továbbra sincs sok információ.

Mit tudunk a Mass Effect 4-ről?

A San Diego Comic Con alkalmával a BioWare megosztott néhány dolgot a jelen lévő újságírókkal, akik aztán különböző tweetek formájában juttatták el az infókat a nagyérdeműhöz. A NeoGAF persze lecsapott ezekre, és egy szép gyűjtemény formájában szedték össze a fórumozók, amit megtudhattunk a hétvégén.

Az első ami biztos, hogy visszatér a sokak által kedvelt, de legalább annyi ember által gyűlölt Mako. A BioWare egyértelművé tette, hogy a játék fontos részét képezi majd a felfedezés, ehhez pedig szükségünk lesz egy járműre. Az mindenesetre ígéretes, hogy a készítők saját elmondásuk szerint tanultak azokból a "frusztrációkból", amiket a Mako okozott korábban.

Ami a történet idővonalát illeti, arról sokan sokfélét mondtak. Lehetséges, hogy a sztori Shepard életében játszódik, de Shepardtól teljesen függetlenül, egy másik galaxisban. Azt a BioWare újra megerősítette, hogy ez egy teljesen új történet, teljesen új főszereplővel. Ezzel együtt nem csak új, de régi karakterekkel is találkozhatunk majd, lesznek tehát visszatérő szereplők. Azt kiemelték a készítők, hogy az új Mass Effect inkább "szellemi örököse" az előzőnek, nem pedig folytatása, a címe pedig biztosan nem Mass Effect 4 lesz.

A játékosoknak nagyon sok, jelentőségteljes választási lehetőséget szeretnének majd kínálni. Arról viszont egyelőre nem beszéltek, milyen fajú lesz a főszereplő karaktere.

Ami a többjátékos módot illeti, a BioWare ezúttal is a kooperatív multiplayerre koncentrál, ami számukra sokkal fontosabb, mint a kompetitív - de lesz mindkettő. Megerősítették, hogy a játék a Frostbite 3 motorra épül, és hogy az animátorok jelenleg olyan dolgokat csinálnak, "amiről korábban nem is álmodhattak".

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward