Mit tartogat a Sony Santa Monica?

Nem tudjuk, de a Battlestar Galactica egyik írója már jó ideje nekik dolgozik és határozottan nem egy új God of Waron!

Mit tartogat a Sony Santa Monica?

A Battlestar Galactica írója, Michael Angeli a Sony Santa Monica stúdiójának legújabb címén dolgozik, árulta el a San Diego Comic-Con BSG paneljén. Angeli már két és fél éve dolgozik a projekten, de a játék még nagyon messze a megjelenéstől. A Santa Monica 150 fős csapata még csak most kezdte meg a tényleges fejlesztést, miután végeztek a God of War: Ascension-nel.

Angeli ennél többet nem árulhatott el a be nem jelentett projektről, de azt megerősítette, hogy nem egy újabb God of War játékról van szó. Erre egyébként egy titokzatos Easter egg is utalt az Ascension-ben. A szemfüles játékosok találtak egy feladványt, vagyis egy űrből készült képet a Földről a következő felirattal: "Amikor a Föld megáll, az utazás elindul..." ("When the Earth stops, the journey begins...")

Több részletet még nem tudunk, de több mint valószínű, hogy PS4 exkluzív cím lesz. Ami pedig a GoW sorozatot illeti, nem tudni, hogy terveznek-e később újabb játékot vagy befejezettnek tekintik a sorozatot. Annyi biztos, hogy nem fog ártani egy kis pihenés Kratosnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward