Mit keres Tyson a Fight Night borítón?

Az EA Sports Elnöke Peter Moore próbálta megmagyarázni, hogy kerülhetett egy nő megerőszakolásáért elítélt ember a Fight Night Round 4 borítójára Mohammed Ali mellé. "Nem volt könnyű választani" - mondta. "Azért döntöttem így, mert tisztelem Mike Tysont mint bokszolót."

Mit keres Tyson a Fight Night borítón?

Az EA Sports elnöke Peter Moore próbálta megmagyarázni, hogy kerülhetett egy nő megerőszakolásáért elítélt ember a Fight Night Round 4 borítójára Mohammed Ali mellé. "Nem volt könnyű választani" - mondta. "Azért döntöttem így, mert tisztelem Mike Tysont mint bokszolót."

Azt is hozzá tette, hogy "Azért van a FNR4 borítóján, mert a valaha volt egyik legnagyobb bokszoló a világon, és azért, mert a Fight Night Round 3 óta a rajongók visszajelzései alapján oda illik. Arra a kérdésre, hogy 'Szerinted kik közt zajlana a világ legjobb bokszmeccse?', túlnyomó részt azt válaszolták, hogy Mike Tyson és Mohammed Ali között."

Moore elismerte Tyson bűnözői múltját, és arra apellált, hogy a sportolók is egytől egyig emberek. Tysont 1992-ben ítélték el Miss Black Rhode Island, Desiree Washington megerőszakolásáért, amely miatt 6 évre csukták le, de 3 év letöltése után szabadon engedték. Ezt követően még 10 évet töltött a ringben. A borítón a bokszoló 80-as évekbeli képe látható, amikor világbajnok is volt.

A Fight Night Round 4 június 26-án mutatkozik majd be először egy demóval PS3-on és Xbox 360-on. A próbaverzióban feltűnik majd a brit bunyós Ricky Hatton.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward