Miről szól a Warcraft film?

Jött néhány koncepciós kép is, rajtuk a film helyszíneivel...

Miről szól a Warcraft film?

A BlizzCon-on jutott egy külön előadás a készülőben lévő Warcraft filmnek is, amin először mondtak konkrétumokat arról, hogy milyen is lesz a film sztorija. A rendező Duncan Jones azt is megerősítette, hogy jövőre indul a forgatás és 2015 végére már ott lesz a mozikban az anyag. A WoW filmként ismerté vált alkotás igazából a gyökerekhez nyúl majd vissza, de a középpontban az orkok és emberek ellenségeskedése lesz, amely minden Warcraft játékban ott van.

Jones és Chris Metzen elárulta, hogy a filmben benne lesz Anduin Lothar és Durotan. Lothar a Szövetség (Alliance) vezetője volt és a megszálló orkok ellen küzdött, míg Durotan a Dérfarkas (Frostwolf) klán első törzsfőnökeként állt szembe vele.

A rendező egyébként óriási Warcraft rajongó, éppen ezért pontosan tudja mennyire fontos, hogy mindkét perspektíváját szemügyre vegye ennek az ősi ellenségeskedésnek. "Mindkét oldalról szól. Vörös és kék lesz."

A film egyébként PG-13-as besorolásra törekszik, de Jones biztosította a rajongókat a felnőtt tartalomról, rávilágítva arra, hogy a Batman filmek is ilyen besorolást kaptak, miközben ott volt bennük az a bizonyos ceruzás jelenet Jokerrel. Vizuálisan félig élőszereplős, félig CGI film lesz, valahogy úgy kell elképzelni, mint az "Avatár találkozását a Trónok Harcával". Jones a Gladiátort is előszedte, mondván, hogy a Warcraft olyan karakán lesz, mint az.

Mutattak néhány koncepciós képet is, melyeken a film egyes helyszíneit láthattuk. Ott lesz Draenor, az ork őshaza, Dalaran varázslatos városa, Ironforge a törpék fővárosa és Stormwind, a Szövetség központja. A film nagy része a Keleti Királyságban játszódik majd (Eastern Kingdoms).

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward