Mindenkit megrémített az EA: pénzbe kerültek a demók

A FIFA 14 és UFC demója egy ideig pénzbe került az Xbox Live-on egy hiba miatt, de egy pillanatig azt hittük, ismét alkot az EA.

Mindenkit megrémített az EA: pénzbe kerültek a demók

Nem volt őszinte pénteken a mosolyunk, amikor felmerült, hogy az EA pénzért adja a demókat Xbox One-ra. Mindez egy WarpathDC nevű NeoGAF fórumozótól ered, aki egy témában leírta, hogy a FIFA 14 demója 4,99$-ba kerül Xbox One-on. Nem sokkal ezután érkezett egy tweet egy ausztrál játékostól, az ebben található képen pedig jól látszik, hogy az UFC demója is pénzbe kerül.

Később újabb tweet érkezett, amin a FIFA 14 demó 6,65$-os árát csodálhattuk meg:

Ekkor még területi Xbox Live hibára gyanakodtunk, de mint a VG24/7 kiderítette, a két demót az Egyesült Királyságban is beárazták: 3,99 fontra.

A Polygonnak idő közben sikerült elérnie az EA Australia-t, akik mindenkit megnyugtattak, hogy csak hibáról van szó, amit nemsokára elhárítanak. A VG24/7 hasonló magyarázatot kapott az EA UK-től:

"A FIFA 14 és EA SPORTS UFC demóknak technikai hibák miatt volt áruk. Mindkét demót javítottuk a Microsoft boltban." Azért kíváncsiak lennénk rá, hogy ez az egész esetleg nem egy teszt része volt-e, hogy mennyire szólnak be a játékosok a fizetős demókra, és ha nincs nagy ellenállás, akkor akár maradhatnak is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward