Mindenki előtt megnyílt a Destiny béta

A Bungie szabad utat enged minden tesztelni vágyónak: már kód nélkül is ki lehet próbálni a játékot.

Mindenki előtt megnyílt a Destiny béta

A Bungie bejelentette, hogy mindenki számára megnyitotta a Destiny bétatesztjét. Tegnap éjfél óta nincs már szükség kódra, ha valaki ki szeretné próbálni a játékot. A Destiny hivatalos blogján a Bungie leírta, hogy a PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One tulajdonosok a konzoljuk desktopjáról egyszerűen letölthetik a bétát (PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés viszont szükséges hozzá).

"A béta felnyitotta a szemünket" - írta David 'Deej' Dague közösségi menedzser. "Néztük, hogyan kel életre a Destiny világa. Minden platformról érkeztek az Őrzők a Toronyhoz a vadonban vívott csatáik után. Érdeklődve figyeltük kalandjaitokat, és figyeltük a visszajelzéseket."

"Küldetéseitek rengeteg felfedezéssel szolgáltak számunkra, ezeket fel tudjuk használni arra, hogy felkészüljünk a Destiny szeptemberi indulására. A munkánk nem ért véget. Még sok a felfedeznivalónk. Hogy ez teljesülhessen, több Őrzőre van szükségünk, akik játszanak. Ez legfőképp egy teszt."

A Bungie a szerverek tűrőképességét is fogja tesztelni, a stressz teszt időpontja magyar idő szerint este 11-kor lesz. Aki ebben az időpontban belogol, az exkluzív emblémát kap, amelyet a végleges verzióban használhat. A Destiny bétatesztje holnap éjjel ér véget minden platformon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward