Minden tudás elveszett a Quote különös világában

Boldogok a tudatlanok.

Minden tudás elveszett a Quote különös világában

A Quote világa meglehetősen szokatlan hely. A tudatlanság istennője, Boldogság varázsolta el, eltüntetett mindenféle tudást és bölcsességet annak érdekében, hogy az embereket megvédje önmaguktól. Valaki azonban ellent akar állni neki, meg akarja semmisíteni az elért eredményeket és visszaállítani az elveszett ismereteket. Boldogság Novella nevű papnőjének bőrébe bújva az a feladatunk, hogy ezt megakadályozzuk. Repülő segítőnk, Rongyos társaságában könyveket kell égetnünk, írókat kell csapdába ejtenünk és megölnünk, valamint ki kell vernünk a rossz gondolatokat az istenkáromlók fejéből.

Mint látjátok, nagyon különös az alapfelállás. A hagyományos izometrikus kalandjátékok mellett olyan klasszikus (sci-fi) írók művei hatottak a fejlesztőkre, mint Kurt Vonnegut, Ray Bradbury vagy Aldous Huxley. Az egészhez hozzákevertek még egy jó adagnyit Hieronymus Bosch látomásaiból, hiszen a Quote tele van bizarr, de gyönyörű, kézzel rajzolt helyszínekkel, melyeken hét világon át utazgatunk majd. Novella több, mint húszféle képességgel rendelkezhet, ezek segítségével vehetjük fel a harcot ellenfeleinkkel. A pazar történet Alec Meer és Dan Griliopoulos munkája.

A játékot egy brit indie stúdió, a Vindit készíti, még idén várható a korai hozzáféréses szakasz elindulása a Steamen. A végleges verzió megjelenését jövőre tervezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward