Minden, amit a Move-ról tudni lehet!

A hivatalos PlayStation blogon megjelent egy gigantikus kérdezz-felelek blokk a Sony új mozgásérzékelő kontrolleréről.

Minden, amit a Move-ról tudni lehet!

A hivatalos PlayStation blogon megjelent egy gigantikus kérdezz-felelek blokk a Sony új mozgásérzékelő kontrolleréről. Egyszerűen minden benne van, amire csak kíváncsiak lehettek, kirészletezve csomagokra és külön-külön minden tartozékra.

Bizonyára sokatokat érdekel, hogy mennyibe kerülnek a Move-os játékok, milyen gombok lesznek rajta, hogy működik a gömb a tetején és hogy váltogatja a színeit. Fontos, hogy játszhattok-e majd ülve vagy mindig állnotok kell, egyáltalán hány kontrollert kell majd vennetek és hányan játszhattok egyszerre. A kontrollerek általában nagyon sokáig húzzák egy töltéssel, a blogon minden elemmel és feltöltéssel kapcsolatos kérdésetekre is választ kaptok. A Move egyébként ad bőven visszacsatolást, benne is lesz rezgő, mint a régi jó Dual-Shockokban és biztonsági karszalag is jár hozzá, hogy ne járjunk úgy, mint a kezdetben a Wii tulajok, akik közül sokaknak a plazmatévé közepében végezte a kontroller.

A cikk kiokosít minket a PlayStation Eye kamerával és a kiegészítő kontrollerrel kapcsolatosan is, aki vásárlást tervez, de még maradtak benne kérdőjelek, mindenképp fusson át rajta, ha pedig nem akartok angolul olvasgatni a témáról akkor érdemes megvárni, lesz cikkünk is róla.

Aki még nem látta a szintén Kevin Butleres Kinect kifigurázó reklámot, annak katt ide.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward