MIND: Path to Thalamus - belső utakon

A szürreális, belső nézetes fejtörőjáték a főhős elméjében játszódik, ahol a környezet elemeit, az időjárást és az időt is manipulálhatjuk.

MIND: Path to Thalamus - belső utakon

A MIND: Path to Thalamus nem hétköznapi fejtörőjáték, a belső nézetes darabban gyönyörű szürreális tájakon járhatunk és a természet erőinek irányításával oldhatjuk meg a feladatokat. Váltogathatjuk, hogy nappal legyen, vagy éjszaka, beállíthatjuk a köd és az eső intenzitását, és az évszakokat is váltogathatjuk.

A történet a főhős fejében játszódik, a különös tájak mind a belső világát jelképezik, a játékmechanika ahhoz köthető, hogy ki ő, miért esett csapdába saját elméjében és hogyan használhatja a rendelkezésére álló eszközöket a szabaduláshoz, hogy visszatérhessen a valóságba. Útja fantasztikus erdőkön, sötét barlangokon, vízből és jégből álló csalóka világokon át vezet, olyan tájakon, melyek aktuális érzelmi állapotát tükrözik. A hangulatot a gyönyörű zene és a főhős cinikus, de szívből jövő gondolatai fokozzák. A narrátor szavai egy olyan történetet tárnak elénk, amely nem a világ megmentéséről szól, hanem egy olyan apáról, aki az általa elkövetett hibák következményeivel és fájdalmával küzd.

A játékban 30-nál is több kreatív fejtörőt találhatunk, melyek mind a környezet szerves részei. Több mint 20 különleges pályán kalandozhatunk, viharokat, ködöt, esőt idézhetünk, elutazhatunk a múltba és számos más érdekes játékmechanikai megoldással találkozhatunk. A játékban lesznek trófeák, easter eggek és referenciák is, valamint ellenfelek is akadnak majd, melyek legyőzéséhez kreativitásunkat kell használnunk. A játékot Carlos Coronado, a Warcelona című nagysikerű Left 4 Dead 2 kampány alkotójának neve fémjelzi.

A MIND: Path to Thalamus augusztus 12-ig kedvezményesen kapható Steamen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward